Integratieve coaching komt van integratie, wat betekent dat dingen worden samen gevoegd. In de integratieve coaching gaat dit over drie aspecten waarin iets wordt samengevoegd. Namelijk: 

01

Stromingen

Verschillende stromingen vanuit de psychologie worden geïntegreerd. Door de opleiding integratieve coaching en counseling van Groundwork heb ik kennis van verschillende stromingen en in het traject wat wij lopen zoeken we naar wat passend is in wat jij nodig hebt. 

02

Persoon

Deze manier van coaching gaat met jou op weg naar heel zijn, naar samen voegen wat uit elkaar ligt. Dit betekent dat we ervan uit gaan dat wij, door het leven heen, dingen mee maken waardoor we gefragmenteerd raken. Ik geloof dat Jezus is gekomen voor de gebrokenen van hart en dat Hij jou wil samenvoegen. In deze manier van coaching werk je aan manieren waardoor je leeft vanuit heelheid en keuzevrijheid. 

03

Geest, ziel en lichaam

Ook wordt er bij integratieve coaching gewerkt met de lichamelijke, mentale en emotionele aspecten. Dit betekent dat naast praten over een situatie of een probleem er ook gericht wordt op gevoel in emoties en in het lijf. Je lichaam wordt ingezet om bijvoorbeeld daadwerkelijke nieuwe stappen te nemen in een proces.