Profound Prayerlife

Zondag naar de kerk, bijbellezen en bidden bij het eten. Of misschien is de bijbel al wel heel lang niet open gegaan. Soms begin je aan een dagboek, omdat het nú toch wel echt tijd is dat er verandering in je geloofsleven komt en dan na twee of drie weken er achter komen dat je er mee bent gestopt. 

 

Je wil God wel volgen, maar waar zegt Hij dan dat je naar toe mag gaan? En als je dan een idee hebt, is dat dan wel van God? Of denk ik dat dan zelf? Of was het toeval?

 

En soms heb je zo het idee dat je van alles moet doen voordat het pas echt goed is. Je wil God wel voelen of ervaren, maar hoe dan? Waar dan? 

 

Herkenbaar? Lees verder! 

Jezus zegt dat de schapen de stem van de Herder kennen en Hem volgen. Maar wat als jij deze stem niet kent en niet weet waar Hij is om Hem te volgen? Je hebt het op allerlei plekken al gezocht. Dagboekjes, ritme, om de zo veel tijd een preek of misschien van conferentie naar conferentie. En even wakkerde dat wel wat aan en af en toe kon je daar weer even op vooruit. Maar het verlangen naar meer blijft ergens voelbaar.

 

Wat als dat verlangen de roep is van Jezus zelf? Wat als Hij je meer wil geven? Wat als Hij uit is naar een levende relatie met jou? 

 

Ik geloof dat Jezus verlangt naar gesprek met jou, dat Hij Zijn hart met je wil delen. Hij wil met je wandelen, zoals Hij dat deed met Adam en Eva in het Paradijs, met Henoch, Mozes, Elia en met zo veel mensen toen Hij hier op aarde rond liep. Waarom dan niet met jou? 

 

Wil jij dat? Wil jij een Profound Prayerlife? 

 

Profound: omdat een leven met God altijd diepgaand en gegrond is en jouw relatie met Hem ook zo bedoeld is

Prayer: omdat gebed de adem is van ons leven. Dat is waar God spreekt, waar Zijn liefde over jou heen blaast, waar je Hem vindt, waar jij gevonden wordt

Life: omdat het niet alleen voor zondag is om met God te leven, of voor een kwartiertje in de ochtend en ook niet alleen voor de komende twee weken, maar voor elke dag van je leven. Tot in eeuwigheid

Na het volgen van Profound Prayerlife: 

 

- Heb je een nieuw stuk ontdekt van het liefdevolle Vaderhart van God

- Ken je de weg daar zonder schroom en schuld naartoe

- Ken je Gods stem voor jezelf én voor anderen en weet je hoe je kan checken of dit daadwerkelijk Gods stem is

- Weet je wat het betekent dat de bijbel het levende Woord is en hoe die tot jou spreekt

- Heb je veel geoefend alleen en met anderen met bidden

- Heb je nieuwe manieren om stille tijd in te vullen 

- Heb je inzicht wat er gebeurt wanneer Gods stem onvindbaar lijkt 

- Is je leven gegroeid naar een Profound Prayerlife 

Data 2024: 

Woensdag 11 september

Woensdag 25 september

Woensdag 9 oktober

Woensdag 23 oktober

Woensdag 6 november

 

Tijd: 

19:30-21:30 uur

 

Locatie: 

Rotterdam, proveniersplein 5 (achter Rotterdam Centraal)

 

Kosten: 

€150,- voor 5 avonden

Dat is inclusief al het benodigde materiaal. 

 

Grootte: 

Om veiligheid te waarborgen is de groepsgrootte maximaal 10 personen. Bij meer dan 10 aanmeldingen kom je op een reservelijst voor als er iemand afvalt en kom je op de shortlist voor de volgende ronde van Profound Prayerlife.

 

 

Voorwaarden:

Je gelooft dat Jezus jouw redder is en wil met Hem leven en verlangt naar meer van Hem in jouw leven. 

 

Na aanmelding ontvang je binnen 3 werkdagen een factuur in je mail. Wanneer deze voldaan is, ben je officieel aangemeld. 

 

De kosten zijn voor het hele traject en het traject wordt in zijn geheel gevolgd, het is niet mogelijk 1 losse avond bij te wonen. 

 

'Vertrouw op de HEER met heel je hart,
steun niet op eigen inzicht.


Denk aan hem bij alles wat je doet,
dan baant hij voor jou de weg.'

 

Spreuken 3:5-6