Blog

Voor mij is werken meer dan werken, het is een manier van in contact zijn met mezelf, met anderen en met God. Ik schrijf hierover en hoop dat het jou mag inspireren! 

Klik op het plaatje om bij de blog te komen. 

04-01-22 God heeft veel namen en veel manieren om zich te laten zien: als Koning, als kind in een kribbe, als Redder, leraar, herder, schepper, trooster en zo nog veel meer. Ik geloof dat God zoveel namen en zo veel manieren heeft, zodat Hij altijd bij ons aansluit waar we zijn. Waar heb jij God vandaag nodig? 2-4-2021 Goede Vrijdag. In de serie van 5 over Lukas 15 zijn we aangekomen bij de laatste. En we kijken naar zoon #3. Drie zonen? 

 Maar de gelijkenis begint toch met: ‘Een Vader had twee zonen.” Waarom dan een derde? Waar haal ik die vandaan? Lees verder en ontdek het! 

25-03-2021 Iemand had twee zonen en de jongste van deze twee zegt: “Vader, geef mij het deel van Uw bezit waar ik recht op heb”. “Waar je recht op hebt?! Je vraagt mij om de erfenis die er is voor als ik dood ben nu aan je te geven? Ga toch werken en zeur niet! Kom maar terug als je erover nagedacht hebt wat je net aan me hebt gevraagd en vergeet vooral niet om de koeien te melken!”

18-03-2021 "Die jongste zoon, dat doe je toch niet? Wie vertrekt nou als hij zo’n lekkere plek heeft om te zijn en het zo goed heeft? En dan ook nog zo terug komen en een feest krijgen..!” En voor ik het door heb betrap ik mezelf er op dat dát is wat de oudste zoon ook zo dacht. Oh nee hè.. Ben ik die dan ook..? 11-03-2021 Ik heb altijd geleerd dat de jongste zoon vergeleken wordt met de tollenaars en de oudste zoon met de farizeeën en schriftgeleerden. Dat is ook zo én het is een manier om het op afstand te houden van jezelf. In deze blog kijken we naar jouw en naar mijn leven. Durf jij het aan? 04-03-2021 Eén van de teksten die veel heeft betekend in mijn leven is Lukas 15 en deze tekst is dan ook één van de teksten die bij heeft gedragen aan de naam van mijn praktijk FOUND. In deze tijd naar Pasen toe wil ik jou en ook mezelf opnieuw meenemen in welke prachtige dingen Jezus hier in tegen ons zegt.