FOUND

FOUND is een praktijk voor integratieve coaching. Het is een plek waar jij kunt zijn met al je vragen, je twijfels, je zoektocht en waar in je gecoacht en begeleid wordt op de weg naar een stevig fundament. 

FOUND betekent gevonden. In de verleden tijd. Niet vinden, nee gevonden, want jij bent al gevonden, hoe verdwaald jij je ook voelt. Want: “Het is met het koninkrijk van de hemel als met een schat die verborgen lag in een akker. Iemand vond hem en verborg hem opnieuw, en in zijn vreugde besloot hij alles te verkopen wat hij had en die akker te kopen.” (Mat 13:44) Jij bent die schat in de akker, die opgekocht is, waar blijdschap over is, waar alles voor gegeven is, omdat jij dát waard bent. Misschien lig je nog half verborgen onder de grond, heb je het idee dat er van alles over jou heen komt. Misschien heb je jezelf nog niet gezien of heb je het idee dat niemand jou ziet. Misschien voel jij je waardeloos en opgegeven. 
Ik geloof iets anders en dat is dat jij gevonden bent, dat er vreugde is over jou en dat de prijs die voor jou betaald is, alles is wat Diegene had. Wil je dat ook geloven? Vanuit deze basis start het coachingstraject wat wij samen lopen en zo leer je blij te zijn met wie jij bent, omdat jij de waarde daarvan gaat zien. 

FOUND staat daarnaast voor fundament. Gevonden zijn, betekent nog niet dat je stevig in je schoenen staat, dat je weet waar je nu heen gaat of dat je überhaupt de weg kent. Een stevig fundament is de basis voor een stevig huis. Heb jij het idee dat jij wankelt? Dat je leven wankelt? Zullen we dan samen naar dat fundament kijken en daar beginnen met de verstevigingen? Dit doen we door er eerst goed naar te kijken: waar zitten de zwakke plekken, waar glijd je uit en waar ben je aan het stutten met alle energie die je hebt, maar blijft er toch een lek zitten? Vervolgens gaan we daar aan bouwen. Eerst in de praktijk en dan stapje voor stapje in je eigen leven.