Veel gestelde vragen

Waarom zou ik mij aanmelden? 

Created with Sketch.

Iedereen kan wel eens een zetje in de goede richting gebruiken. Het is dan fijn als er iemand mee kijkt, met je meedenkt, je op dingen wijst, mogelijk ook op dingen die je zelf nog niet had gezien. Een veilige plek waar iemand niet zijn mening klaar heeft en met je meedenkt en meezoekt om bij jouw doel te komen.
Aanmelding bij mij betekent dat jij wordt gezien, dat alles welkom is en dat we samen zoeken naar hoe jij komt op de plek waar naar jij onderweg bent.  
Het is coaching, dit betekent dat het geen therapie of psychologische behandeling is. Dit houdt in dat jij je aan kunt melden wanneer jij niet kampt met vastgestelde psychische aandoeningen. Weet je niet of dit bij jou past? Dan kan je met mij overleggen via het contactformulier

Ik ben zwanger, kan ik in mijn zwangerschap ook gecoacht worden? 

Created with Sketch.

Zeker! Van harte welkom! Ik heb een enorme passie voor zwangere vrouwen en coach hen graag, omdat ik verlang dat de start voor moeder en kind zo soepel mogelijk verloopt. Als dát begin goed zit, heb je zo'n basis fundament te pakken voor de verdere ontwikkeling in het gezin.
Doordat ik jaren als verloskundige heb gewerkt, zelf ervaring heb in en rondom vruchtbaarheidsproblemen en ik gecertificeerd coach ben, ben ik de aangewezen persoon om jou te begeleiden voor, tijdens en na de zwangerschap. Wil je weten of ik jou kan begeleiden? Neem contact op via het contactformulier

Moet je christelijk zijn om je aan te melden?

Created with Sketch.

Nee hoor, dat hoeft niet. Ik ben christelijk en mijn leven is daar op gebaseerd, als jouw leven op iets anders gebaseerd is, is dat absoluut geen belemmering. Ik coach mensen op de plek waar zij staan in hun leven en naar de plek waar zij naar onderweg zijn. De oefeningen die ik aanbied zijn op een christelijke grondslag gebaseerd, maar dat houdt niet in dat je christelijk hoeft te zijn. Als je yoga oefeningen doet, hoef je ook geen boeddhist te zijn toch? 
Ik kan mij wel voorstellen dat jij de drempel als hoger ervaart om je aan te melden als je niet christelijk bent en dat begrijp ik. Weet dat je welkom bent zoals je bent, met al je vragen, met jouw overtuigingen. Die mogen er volledig zijn zoals ze zijn en ik coach jou op jouw weg, niet op mijn weg. 

Hoe werkt het aanmeldproces? 

Created with Sketch.

Je kunt je op verschillende manieren aanmelden, namelijk door mij te bellen of te appen op 06-41341927, mij te mailen op info@praktijkfound.nl of door je in te schrijven via het inschrijfformulier

Je krijgt dan van mij een aanmeldformulier toegestuurd waar in jij je hulpvraag op schrijft en mij wat informatie over jou geeft. Daarnaast plannen we samen een afspraak. Tijdens deze eerste afspraak maken we kennis met elkaar en kijken we naar waar jij naar toe wilt. Voor jou is het belangrijk dat jij dan ervaart dat jij je veilig voelt, wanneer dit niet zo is, dan zoeken we samen naar een andere coach/therapeut. Ik check deze eerste afspraak of ik jou kan helpen in de hulpvraag die jij hebt. 

Hoelang duurt een sessie? 

Created with Sketch.

Elke sessie duurt 1 uur. 

Hoelang duurt een traject? 

Created with Sketch.

Dat hangt af van het doel waar jij naar onderweg bent. We starten met een intake en daar in kijken we samen wat je doel is. Elke 5 sessies kijken we waar je staat en of en hoe verder gaan. 

Wordt deze coaching vergoed? 

Created with Sketch.

Helaas wordt deze coaching niet vergoed door de verzekeraar. Mede om die reden probeer ik de kosten laag te houden, zodat geld niet snel een belemmering is om met coaching te starten. 

Wat zijn de kosten? 

Created with Sketch.

Een uur coaching kost €55,-. Ben je student dan betaal je €35,-. 

Waar is FOUND gevestigd? 

Created with Sketch.

De afspraken van FOUND vinden plaats op proveniersplein 5, 3033 EB Rotterdam. Dit is in het centrum van Rotterdam, op twee minuten afstand van station Rotterdam Centraal. Het is goed te bereiken met het openbaar vervoer (trein-, tram-, bus- en metrostation Centraal). Kom je met de auto? Parkeren kan op Q-park P+R Proveniersplein.